Nacka Energi startar den 10 juni installationen av laddplatsanläggningen i området Järla sjö. Totalt kommer 58 laddboxar att installeras, fördelade på 11 laddstationer. Installationerna kommer att ske successivt per laddstation och pågå fram till den 31 oktober. Arbetet börjar i “Stora garaget” och “Övre garaget”.

Under installationen i garagen kan parkeringsplatser komma att stängas av helt eller delvis, med en avstängning på cirka 1,5 meter från väggen in på parkeringsplatsen. Runt installationsområdena kommer koner, informationsskyltar och plastband att sättas upp.

Vi räknar med att cirka 30 laddboxar kommer att vara tillgängliga för laddning i mitten av september.

Vi tackar för er förståelse och samarbete under denna korta störning. För ytterligare frågor eller information, vänligen kontakta områdesförvaltningen på info@jarlasjo.se.

Samfälligheten

Pin It on Pinterest

Share This