Turbinhallen

Brf Turbinhallen ligger intill vattnet vid Järla Sjö i Nacka och karaktäriseras av historiska fabrikslokaler från förra sekelskiftet som byggts om. Byggnaderna är konverterade samt uppförda 2017 och omfattar 205 lägenheter. Föreningen består av fyra byggnader med 2-4 våningsplan.

Turbinhallen och Ritningskontoret är byggda i delar av Gustaf de Lavals gamla fabrikslokaler. Maskinhallen är byggd delvis på äldre fasad. Gårdshusen är helt nyproduktion i form av åtta stycken radhus inne på gården.

Bostäderna i föreningen är utformade för att bevara områdets historia och ge ett boende där gammalt och nytt samspelar. Planering och interiör ger en hög standard och god funktion i varje lägenhet. Många lägenheter har egen balkong eller uteplats. Kombinationen av renoverat och ombyggt ger en variation av lägenheter i både storlek och karaktär.

Här finns också yteffektiv nyproduktion som i stil och utförande är anpassat till fabriksmiljön. Föreningen har även ett gemensamt inomhusspa med bad- och relaxavdelning samt ett mindre gym. Detta kan alla medlemmar nyttja.

Kontaktuppgiftstyrelsen@brfturbinhallen.se

Hemsida: Brf. Turbinhallen

 

 

BRF Kontakt

Facebook

Prenumerera på våra nyheter

Så får du en e-post notis varje gång vi publicerar en ny nyhet på hemsidan!

Prenumerera så får du en e-post notis när vi publicerar en nyhet på hemsidan.
Jag godkänner att mina data lagras enligt Järla Sjö's integritetspolicy.

Pin It on Pinterest

Share This