Söndagen 17:e september arrangerar Järla Orientering Sicklaloppet för 13:e gången med start och mål i Sickla köpkvarter. Skillnaden i år är att de kommer de springa åt andra hållet och att de springer på Turbinvägen bort till Lillängen. Där tar löparna vänster och upp på Järla sjöväg för att sedan kom in i Järla sjö igen via Gjuterigränd innan de vänder tillbaka till Sickla Köpkvarter.

Järla Gårdsväg, Turbinvägen och Garverigränd kommer i korta stunder vara tillfälligt avstängda. Som vanligt kommer de ha mycket funktionärer i området och det är alltid möjligt för räddningstjänst och polis att ta sig fram där det behövs. De kommer även hjälpa boende som måste ta sig in och ut när det är tillräckligt glest med löpare som medger detta.

Den första starten är kl. 12:00 och de första löparna förväntas komma till området ca kl.12:08-12:30. Den andra starten är kl. 13:00 och dessa löpare kommer till området ca. kl. 13:20-14:00.

Hela bansträckningen och mer info finns på www.sicklaloppet.se

Frågor: info@sicklaloppet.se, Martin Sahlin

Järla sjö samfällighetsförening

Pin It on Pinterest

Share This