Två p-platser (se bild ovan) kommer att stängas av nu på torsdagen den 14 oktober kl. 22:00 och till och med måndag den 18 oktober, kl. 12:00. Det kommer att ställas en container på p-platserna. Anledningen är att Brf. Turbinhallen kommer att utföra arbeten i garaget under helgen.

Förhoppningsvis kommer vi på fredag få tillbaka några av våra p-platser utefter Turbinvägen då Nacka Energi har asfalterat dessa p-platser.

Om det är svårt att hitta en parkeringsplats i området kan boende som har P-tillstånd och som har betalat månadsavgift via EasyPark även parkera sin bil på ”PEAB tomten” vid infarten till Järla sjö. Observera att denna tillfälliga parkeringsmöjlighet bara är under tiden Nacka Energi håller på att reparera elkabeln (en huvudkabel för hela Sickla ön) i området.

Samfälligheten

 

Pin It on Pinterest

Share This