På måndag den 12 april, kl. 07:30  påbörjas arbetet med att ta bort sanden från våra gator och trottoarer, om vädret tillåter detta. Gatorna måste vara lagom fuktiga för att arbetet ska fungera effektivt och att det inte ska damma.

Vår leverantör kommer börja med att blåsa ut sanden på de större gatorna från de trottoarer där bilar inte är vägen och samtidigt sopa upp sanden från våra huvudgator. Därefter startas arbetet med att få bort sanden/jorden som har samlats i våra parkeringsfickor. Och för att underlätta detta arbete, har vi delat upp området i fem områden (se bild, A-E). Leverantören kommer att bearbeta dem i turordning och du som bilägare hjälper till genom att flytta din bil till en annan plats under tiden de arbetar. Det är okej att ställa din bil på platser (icke p-platser) där den inte är i vägen. Nedan ser du område och ungefärliga dagar när arbetet planeras att ske. Leverantören kommer dock att sätta ut informationsskyltar och koner med datum då de vill att du flyttar din bil.

  • Område A, 12 april
  • Område B, 12 och 13 april
  • Område C, 13 och 14 april
  • Område D&E 14 och 15 april

Vårt P-bevakningsföretag (Estate) är informerade om att vi städar våra gator och kommer inte sätt p-böter på bilar som står lite fel.

Samfälligheten

Pin It on Pinterest

Share This