Samfälligheten har förhandlat fram ett fördelaktigt elavtal med Boo Energi (En ekonomisk förening) för samfällighetens räkning och även för alla boende i området. Vi har tidigare haft Storuman som vår el-leverantör.
Boo Energi hjälper oss, sedan några år, att sköta om vårt interna belysningsnät. Ett samarbete som har fungerat mycket bra. Det känns bra att vi nu även valt att köpa el från Boo Energi och samtidigt sänkt våra el-kostnader. De är en lokal leverantör som har en hög personlig service och ett proaktivt hållbarhetsarbete.

Erbjudande – Elavtal utan påslag och endast till oss som bor i Järla Sjö 
Samfällighetsföreningen har även förhandlat fram ett fördelaktigt erbjudande till alla boende i Järla sjö med 0 öre i påslag. Du betalar endast för den el du använder och elcertifikat till en fast avgift på 37,50 kronor per månad inklusive moms. Läs mer på Boo Energis hemsida.

Om du vill veta mer, går det bra att även kontakta kristian.sayra@booenergi.se som är väl insatt i vårt upplägg med Boo Energi.

Järla sjö samfällighetsförening i samarbete med Boo Energi

Pin It on Pinterest

Share This