Våren är (snart) här och vi håller som bäst på med att planera arbetet med att få bort sanden från våra trottoarer och gator. Planen att vi påbörjar detta arbete efter Påskhelgen, dvs under vecka 15. Vi kan inte börja med arbetet för än att det är plusgrader under natten. Gatorna måste också vara lagom fuktiga för att arbetet ska fungera effektivt och att det inte ska damma.

Sand borttagningen kommer att ske i flera steg och vi har delat upp området. Vi börja med att blåsa och sopa bort sanden på vår brygganläggning. Därefter kommer vi att blås ut sanden från våra parkeringsfickor och trottoarer till våra huvudgator, så att sandupptagningsmaskinen sedan kan ta upp sanden/gruset.

Hur hjälper jag som bilägare till?
Du som bilägare kan hjälpa till och underlätta arbetet, genom att du själv sopar ut sanden på våra vägar från våra trottoarer och parkeringsplatser. Vi vill också att du flyttar iväg din bil från din parkerings plats, så att arbetet underlättas för vår underleverantör. Du kommer att kunna ställa undan bilen, under en kort stund, på platser i området där bilen inte står vägen. P-bevakningsbolaget Estate är informerade om detta, Mer information om upplägget kommer att informeras längre fram.

Samfälligheten

Pin It on Pinterest

Share This