Som ni kanske har hört har Järla sjös kanotklubb omvandlats till en förening med en bredare inriktning och blivit Järla Sjöklubb. Vi har har också tagit över båtkön och båtplatserna nere vid vattnet från Samfälligheten.

Järla sjöklubb är en ideell förening som vill att göra Järla Sjö mer tillgänglig för alla boende i området där samvaro, tillgänglighet, aktiviteter och hållbarhet ligger i fokus. Vi vill att fler boende ska kunna paddla och ta sig ut på sjön med båt och få möjlighet att njuta av sjön helt enkelt! Järla sjöklubb kan nu till en början erbjuda till de som är medlemmar:

  • Uthyrning av båtar, kajaker och kanot
  • Båtplatser ner vid bryggan
  • Kajakplatser
  • Aktiviteter med anknytning till sjön.

Vi vill tillsammans med alla nya medlemmar skapa flera attraktiva erbjudanden till alla oss som bor här i Järla sjö. Om du har du idéer, så hör gärna av av dig till oss. Vi håller på att skapa egen hemsida som kommer att nås via Järla sjös hemsida. En hemsida där vi kommer att kunna presentera nyheter och aktiviteter.

Bli medlem nu i Järla sjöklubb och ta del av vårt introduktionserbjudande på 20% rabatt som gäller fram till sista augusti 2020, dvs endast 300 kr för det första året. Klicka här för att läsa mer hur du går tillväga.

Ha en skön sommar!

Järla sjöklubb
i samarbete med Järla sjö samfällighetsförening

Pin It on Pinterest

Share This