Våren är (snart) här och vi håller som bäst på med att planera arbetet med att få bort sanden från våra trottoarer och gator. Planen att vi påbörjar detta arbete efter Påsk, dvs under vecka 16. Vi kan inte börja med arbetet för än att det är plusgrader under natten. Gatorna måste också vara lagom fuktiga för att arbetet ska fungera effektivt och att det inte ska damma.

Sand borttagningen kommer att ske i flera steg och vi har delat upp området. Vi börja med att blåsa och sopa bort sanden på vår brygganläggning. Därefter kommer vi att blås ut sanden från våra parkeringsfickor och trottoarer till våra huvudgator, så att sandupptagningsmaskinen sedan kan ta upp sanden/gruset.

Du som bilägare får gärna hjälpa till genom att sopa ut sanden på våra vägar från våra trottoarer och parkeringsplatser. Vi vill gärna att du flyttar iväg din bil från din parkerings plats, så att arbetet underlättas för vår underleverantör.

Samfälligheten

 

 

Pin It on Pinterest

Share This