Waxö Omsorg är ett företag som har varit verksamma i Nacka kommun sedan 20 år.
De har haft sin verksamhet på Planiavägen 15 i Sickla som de hyrt av kommunen i många år. Nu är kommunen uppsagd av fastighetsägaren och därmed har kommunen i sin tur blivit tvingade att säga upp avtalet med Waxö Omsorg. Nacka kommunen har sedan hjälpt dem att hitta en ersättningslokal och det blev i Pumphuset i Järla sjö.

Den verksamhet som ska flytta hit till Järla sjö heter Studion och är en daglig verksamhet för personer som lyder under LSS, Lagen om Särskilt Stöd. Innehållet i den dagliga verksamheten är bl a teater, film, animeringar, konstnärligt skapande, dans mm.

De håller nu som bäst på med att anpassa lokalerna i Pumpprovningen, så att lokalen ska passa deras ändamål. De räknar med att det ska vara klart för inflytt av Studion från Planiavägen till Pumphuset i mitten av sommaren. Under ombyggnationen, så hyr Waxö lite mark utanför deras entré och en parkeringsplats av Samfälligheten som de kan nyttja för byggmaterial under ombyggnationen och för ett fordon.

Är du nyfiken på att veta mer om verksamheten så besök gärna deras hemsida.

Samfälligheten

Pin It on Pinterest

Share This