Stockholm Open Water Cup är flera lopp i “Öppet vatten simning” där gemenskap och trevlig atmosfär är det elementära. De som arrangerar loppet erbjuder stadsnära “Öppet vatten simlopp” till både motionärer och tävlingssimmare under vardagskvällar i Stockholmsområdet.

Stockholm Open Water Cup består av fem deltävlingar, på olika platser i och kring Stockholm, från juni till augusti. Två av deltävlingarna går i Järlasjön med start/målgång i Järla Sjö, Läs mer…

När: onsdagen den 3 juli och måndagen den 26 aug.
Start: kl. 18:30 från bryggan i Järla Sjö (neremot Lillängen)
Bana: Banan går delvis längs bryggpromenaden.

Alla är välkomma att följa loppet från piren och kom gärna förbi start- och målområdet, där kommer det finnas möjlighet att kolla in simutrustning från TYR och arrangören har även en förhoppning att kunna erbjuda prova på stand up paddleboards från Surfspot.  

2019 är den första upplagan av Stockholm Open Water Cup, i anmälningslistan finns motionärer och tävlingsverksamma i Öppet vatten simmare, triathleter, swimrunners. De vill visa på att alla kan simma Öppet vatten simning, som tränings- och/eller tävlingsform och upptäcka tjusningen med Öppet vatten simning, säger ansvarige Fredrik Ludde Lundin.

Följ dem gärna på Instagram och Facebook på @stockholmopenwatercup

Anmälan och information viahttps://race.se/articles/62

Välkomna

Stockholm Open Water Cup 
Godkänt evenemang av Järla sjö samfällighetsförening

Pin It on Pinterest

Share This