I början av juli bytte vi ut samtliga parkeringsskyltar i området!
Att vi gjorde detta beror på att skyltningen inte uppfyllde kraven för P-skyltning i ett område som Järla sjö. Dessutom var skyltningn felaktig på ett antal platser, och stödde inte de parkeringsregler som är uppsatta för området.

Den nya skyltningen ska vara tydligare. Vi ska också göra oss av med ett stort antal parkerings- och informationsskyltar från våra stolpar och husväggar.

OBS! Den nya skyltningen medför också att det framöver endast personbilar klass 1 (Husbilar, minibussar är inte tillåtna att parkera i området) som tillåts parkera i området. Nytt är också att 1 timmes fri besöksparkering endast gäller vid registrering via SMS eller med SMS Parks APP. Vanlig P-skiva är inte giltig vid besöksparkering i området förutom vid Stalands och på Gustav de Lavals torg.

Vi planera nu för att linjemåla våra parkeringsplatser i området. Det är ett projekt som kommer att ske i etapper.

Ha en fortsatt fins sommar!

Järla sjö samfällighetsförening

Pin It on Pinterest

Share This