För er information så har någon eller några personer förstört kodlåset till vår  källsorteringsstation vid infarten. Kodlåset är nu helt utbytt!
När vi bytte ut kodlåset, så visade sig att den gamla koden låg kvar i dosans minne vilket har medfört att det har funnits två koder som har fungerat sedan 1 september 2016, när vi senast bytte kod.

Den gamla koden är nu helt borttagen och det kommer säkert ställa till problem för många av oss i området. Om du nu inte kan den “NYA KODEN”, så ska du vända dig till din Brf-förenings styrelse. Anledningen till detta förfarande är att vi vill undvika att koden hamnar i fel händer.

Källsorteringsstationen är bara till för de boende som bor i Järla sjö och de boende som bor i Brf. föreningar som är ägare till G85 (Källsorteringsstationen), dvs det är alla Brf:er i Järla sjö förutom Brf. Turbinhallen då de själva har utrymmen för denna typ av sortering och inte betalar för G85.

Glad midsommar!

Områdesförvaltningen

Pin It on Pinterest

Share This