Vi välkomnar en lite större bil, en Volvo XC 40, till området!
Samfälligheten hyr nu ut två bil-pool-platser till Sunfleet som är belägna på Gustaf de Lavals Torg. Detta är ett led i arbetet med försöka minska antalet bilar i området. Vi välkomnar denna gång en lite större bil, en Volvo XC 40, till området! Den nya bilen är här under en testperiod fram till mitten av september. Vi hoppas att bilen kommer att nyttjas så pass mycket, så att den kan bli kvar i området.

Sunfleet är Sveriges största bilpool med över 1200 bilar i olika modeller, du väljer modell efter resans behov. De finns på närmare 50 orter runt om i Sverige. För att kunna hyra bil så måste du först bli kund hos Sunfleet. Du kan sedan snabbt och enkelt hyra en bil per timme och du har även tillgång till alla deras bilar i hela Sverige. De finns på ungefär 150 platser i Storstockholms området och har ungefär 400 bilar att tillgå här. Du betalar bara för bilen när ni använder den. Drivmedel, skatt, service, försäkring och alla andra bilkostnader ingår i priset. Mer information om Sunfleet hittar du på: www.sunfleet.com

Obs! Alla typer av frågor rörande bilpoolen sköts av Sunfleet.

Järla sjö samfällighetsförening

Pin It on Pinterest

Share This