Vecka 15 startar ansökan/registrering av P-tillstånd i Järla sjö!

Under vecka 15 kommer du att få ett informationsmaterial i din brevlåda som innehåller följande:

  1. Ett informationsbrev –  Beskriver hur du ansöker/registrerar ditt fordon för ett digitalt P-tillstånd och ett unikt ”P-tillstånds-id” för just din lägenhet finns angivet i informationsbrevet.
  2. Frågor & Svar – En sammanställning av vanliga frågor och svar om digitala P-tillstånd. Ansökan om P-tillstånd sker enbart digitalt via hemsidan, www.jarlasjo.se/boendeparkering.

Maximalt två parkeringstillstånd utfärdas per lägenhet i någon av områdets bostadsrättsföreningar (ett “P-tillstånds-Id” kommer att behövas och anges i ansökan), varav det första tillståndet är kostnadsfritt. Information finns på hemsidan om vilka fordonstyper som kan få P-tillstånd. SMS Parks skyltar och automater i området kommer också att uppdateras. Om du inte har fått någon information om digitala P-tillstånd i din brevlåda eller om du saknar ett “P-tillstånds-Id” efter vecka 15, så ska du vända dig till din Brf:s styrelse för hjälp.

P-tillståndet gäller inom Järla sjö och ger dig rätt att köpa månadsparkering via SMS Park (Zon 1149) till reducerad taxa och hyra garageplats i ett av samfällighetens tre garage.

Järla sjö samfällighetsförening

Pin It on Pinterest

Share This