Järla sjö samfällighetsförening välkomnar bilpoolsföretaget Sunfleet till området!
Samfälligheten har valt att ta in bilpoolföretaget Sunfleet till området. Det är ett sätt att minska antalet bilar i området. Samfälligheten hyr ut en bilpoolplats (till en början) till Sunfleet som är belägen på Gustaf de Lavals Torg. Bilen kommer att vara tillgänglig för bokning från och med imorgon den 23 maj.

Sunfleet är Sveriges största bilpool med över 1200 bilar i olika modeller, du väljer modell efter resans behov. De finns på närmare 50 orter runt om i Sverige. För att kunna hyra bil så måste du först bli kund hos Sunfleet. Du kan sedan snabbt och enkelt hyra en bil per timme och du har även tillgång till alla deras bilar i hela Sverige. De finns på ungefär 150 platser i Storstockholms området och har ungefär 400 bilar att tillgå här. Du betalar bara för bilen när ni använder den. Drivmedel, skatt, service, försäkring och alla andra bilkostnader ingår i priset.
Mer information om Sunfleet hittar du på: www.sunfleet.com

Det har även gått ut ett startupp erbjudande till din bostadsrättsförenings styrelse som Sunfleet erbjuder till alla BRF medlemmar i området. Kontakta din styrelse för mer information.

Obs! Alla typer av frågor rörande bilpoolen sköts av Sunfleet.

Järla sjö samfällighetsförening

Pin It on Pinterest

Share This