Järla Sjö kommunikationsgrupp har jobbat fram en ny hemsida för området. Vi vill att sidan ska bidra till att stärka varumärket Järla sjö – som en liten småstadsidyll i Nacka stad.

Ambitionen har varit att hitta relevant och användbar information främst för boende i området, men också för nyfikna personer som kanske vill flytta hit, eller för intresserade mäklare.

Tillsammans med vår Facebookgrupp ska den fungera som kommunikationskanal mellan de boende i området och Järla sjö samfällighetsförening. Vi har också tagit fram en ny logo som både speglar vårt historiska arv och vårt fina läge intill Järlasjön.

Hemsida är byggd för att kunna användas både på dator, smarttelefon och surfplatta. Den är dessutom enkel att underhålla och administrera, så vi hoppas att den ska utvecklas till en levande kommunikationskanal. Det finns fortfarande en hel del detaljer att finslipa på och det du eventuellt saknar får du gärna tipsa om! – info@jarlasjo.se

För de bostadsrättsföreningar som önskar finns det en inbyggd möjlighet att skapa sin egen hemsida enkelt och till en låg kostnad. För mer information – ta kontakt med områdesförvaltningen.

Varmt välkommen!
Vi hoppas att du tycker om vår nya hemsida, delta gärna i vår omröstning som du hittar på startsidan.

Järla Sjö Samfällighet

Pin It on Pinterest

Share This