En småstadsidyll i Nacka stad

AktuelltFler bilder

Aktuellt från Järla sjö

Ny styrelse utsågs vid stämman den 24 maj

Ny styrelse utsågs vid stämman den 24 maj

I maj varje år har vi en föreningsstämma då du genom din bostadsrättsförenings styrelse har möjlighet att påverka din närmiljö. Stämman är föreningens beslutande organ. Styrelsen, som utses av stämman, är föreningens verkställande organ.

läs mer
Garagestädning onsdagen den 11 maj kl. 08:00-16:00!

Garagestädning onsdagen den 11 maj kl. 08:00-16:00!

Vi kommer att genomföra en garagestädning (både torr- och våtsopning) i alla våra garage onsdagen den 11 maj, kl. 08:00 till 16:00. Vänligen flytta ut bilar, motorcyklar och annat som förvaras i garagen senast kl. 08.00 samma dag. 

läs mer

Notiser

Ny skylt i vår källsorteringsstation

Om du är osäker över hur olika avfall ska sorteras, så kan du nu läsa om hur olika slags avfall ska sorteras. Det är viktigt att du följer dessa instruktioner, då det är vi Järlasjöbor som själva får bekosta allt extraarbete som uppstår då avfall sorteras på fel sätt. Kostnaden hamnar på din månadshyra.

Samfälligheten

Digital informationstavla vid Områdeskontoret

Samfälligheten har satt upp en digital informationstavla vid områdeskontoret som visar de ”Nyheter” som idag publiceras på Järla sjös hemsida och Järla sjös Facebookgrupp.

Det finns även en funktion på hemsidan där du kan registrera dig för att prenumerera på ”Nyheter” från Samfälligheten. Du får då en notis via e-post varje gång då samfälligheten publicerar en ny nyhet!

Samfälligheten

 

Stämman beslutade att laddplatser ska införas i Järla Sjö

Samfällighetens styrelse har fått i uppdrag av stämman den 24 maj att införa laddplatser i området, både utomhus och i våra garage. Införandet ska ske stegvis och utbyggnaden ska vara skalbar och spridd på olika platser i området. Styrelsen har i uppdrag att påbörja arbetet med införandet av laddplatser under året.

 

Två av de bärande strategierna vid införandet av laddplatser är att vi inte ska förlora parkeringskapacitet i området samt att kostnaderna för laddplatsanläggning och drift helt ska bäras av de som nyttjar laddplatserna.

Samfälligheten

Gångbryggan ”Öster om Piren” öppnas upp runt midsommar!

Gångbryggan ”Öster om Piren” kommer att öppnas upp för gångtrafik redan runt midsommar. Vädret har varit gynnsamt för att kunna rengöra och skyddsmåla gångbryggans stålkonstruktion, vilket har gjort att det har gått fortare en planerat. Återmonteringen av överliggare, belysningsstolpar och stålräcken kommer troligtvis utföras i augusti.

Samfälligheten

Stockholm Open Water Race den 13 juni i Järla sjö

Stockholm Open Water Race är en tävling där deltagarna kan öva och utveckla sina öppet vattenskills i en tävlingssituation. Gemenskap och trevlig atmosfär är det elementära. Alla kan simma Open Water och vi vill att fler upptäcker tjusningen med Öppet vatten simning – därför är dessa upplevelser riktade till både motionärer och tävlingssimmare. Loppet går i Järlasjön med start kl 18:30 den 13 juni.

Du är välkommen att följa loppet från bryggpromenaden (viss dela avstängd) och längs Järla Sjö.

Prenumerera

Så får du en e-post notis varje gång vi publicerar en ny nyhet på hemsidan!


Loading

Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
1 dag sedan

Är det bara jag som störs av att den nya sidan på bryggan, öster om piren, inte följer samma mönster som övriga bryggor? ... Se merSe mindre

Är det bara jag som störs av att den nya sidan på bryggan, öster om piren, inte följer samma mönster som övriga bryggor?

Kommentera på Facebook

På vilket sätt menar du?

Hej! Ser den annorlunda ut än den ursprungliga?

20 timmar sedan

Anmäl er till Sicklaloppet senast i morrn torsdag innan anmälningsavgifterna höjs.
www.sicklaloppet.se/anmalanHar du anmält dig till Sicklaloppet? Den 1 juli höjer vi startavgiften till höstens löparfest för hela familjen. Naturskönt motionslopp 5 eller 10 km och Lilla Sicklaloppet för barn och ungdomar. www.sicklaloppet.se

Sickla - Nacka Energi AB - Länsförsäkringar Fastighetsförmedling - Mälarenergi AB - Stjärnurmakarna Sickla Galleria - XXL Sport & Vildmark - Clarion Collection Hotel Tapetfabriken
... Se merSe mindre

Anmäl er till Sicklaloppet senast i morrn torsdag innan anmälningsavgifterna höjs.
www.sicklaloppet.se/anmalan
22 timmar sedan

Mamma/pappa till Lovisa Såmark👋🏾 vi har hittat Lovisas skaljacka samt byxor utanför vår uteplats på Buddes gränd 10. Bara att hämta upp hos oss när ni kan 😀 ... Se merSe mindre

Mamma/pappa till Lovisa Såmark👋🏾 vi har hittat Lovisas skaljacka samt byxor utanför vår uteplats på Buddes gränd 10. Bara att hämta upp hos oss när ni kan 😀

Kommentera på Facebook

Tack så mycket 😅👍

22 timmar sedan

Hej bästa grannar! Är det någon som kan låna ut en pirra idag från nu till kl 13? 🙂 ... Se merSe mindre

Kommentera på Facebook

Jag har en,, Järlasjöbrinken 10

0707271662

Åh tack! Kan jag komma förbi strax?

Load more

Butiker och restauranger i Järla sjö

Stalands

Gustav de lavals torg 3
131 60 Nacka
Tel: 08-544 706 80

Salong Zakz

Gustaf de Lavals Torg 10
131 60 Nacka
Tel: 08-466 99 98

Marbodal Kök

Gustav de Lavals Torg 3
131 60 Nacka
Tel: 08-50 92 60 70

Pizzeria Il Secondo

Gustaf de Lavals Torg 2
131 60 Nacka
Tel: 08-466 98 36

Sekunden service

Gustaf de Lavals Torg 2
131 60 Nacka
Tel: 08-466 98 36

Lavalhallen

Lunch Restaurang, Festlokal, Festvåning
Gustaf de Lavals Torg 8, 131 59 Nacka
Tel: 08-718 04 05

Järla sjö

Pin It on Pinterest

Dela detta

Dela denna sida med dina vänner!